wpu.nu

Sida:Pol-1988-11-15 1055 KA10584-00 Förhör med Roger Öman om Oxen.pdf/7

Från wpu.nu

Version från den 20 december 2020 kl. 18.08 av Botten Anna (diskussion | bidrag) (Auto Google Cloud Vision OCR (mopocr2.py))
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Den här sidan har inte korrekturlästs


Roger tillfrågas om han diskuterat Palmemordet med Sigge Cedergren. Roger säger då att han några veckor efter mordet pratat med Sigge om detta. Sigge berättade då att han sett en man springande på Luntmakargatan. Hur denna man såg ut eller några andra omständigheter berättade han inte för Roger. Han sa dock att det hela har han berättat för polisen.

Roger tillfrågas om han hört något snack angående Palmemordet. Han säger då att hans kompis, Kjell Axel Johansson, (grodmannen) har uppgifter att lämna i Palmemordet. Johansson sitter för närvarande på Hall för grovt narkotikabrott. För cirka en vecka sedan pratade han med Kjelles tjej, Marianne Lindblom, om detta. Det var hon som berättade att Kjelle visste någonting. Om Kjelle har varit i kontakt med Palmeutredningen känner Roger inte till. Marianne träffas på hemtelefon 0753 - 552 54. Något annat har han inte hört om Palmemordet.

Förhöret övergår nu konferensform. F: Ja, Roger du har hört vad jag har dikterat in på bandet, vill du ha

bandet uppspelat? R: Nej, det är bra. F: Du godkänner bandet som det är? R: Ja visst.

Förhöret avslutas kl. 13.20. Norrköping den 15 november 1988

утасал

بحارا

Ingvar Kjellvås krinsp

O

  • Ifylls cj om blanketten används som atteatiningsblad

Ex 1. Till originalparm (Inr-fold)