Sida:Pol-1988-11-15 1055 KA10584-00 Förhör med Roger Öman om Oxen.pdf/14

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har inte korrekturlästs


Öhman ombeds nu kommentera fotomontaget rörande den manliga sektionen igen, och skall i detta skede nu plocka ut de personer som han igenkänner såsom att ha varit synliga på klubb Oxen den 28 februari 1986.

Öhman som har tittat igenom fotomontaget uppger att han ej med hundraprocentig säkerhet kan utpeka någon av personerna i fotomontaget såsom att ha varit på klubb Oxen den 28 februari 1986. Han uppger att han ej är säker på någon person, och då ej heller vill namnge någon.

Det samma gäller den kvinnliga avdelningen rörande fotomontaget. Öhman kan ej uppge att någon med hundraprocentig säkerhet var på klubb Oxen aktullt datum den 28 februari 1986.

Öhman ombeds eventuellt kunna beskriva fredagen den 28 februari 1986, vad som hände under dan och hur han förflyttade sig på stan. Han uppger då att han vid denna tid var i stort sett bosatt på klubab Oxen, och vaknade troligtvis i någon fåtölj på klubben på morgenkvisten. Framåt 10.00-11.00-tiden så gick han ut på stan, som han alltid brukar göra, och gick då den gamla vanliga rundan ner förbi Sergels torg, Kungsan, in en sväng en på Mac Donalds där han tog en hamburgare. Tittade även in på Kungsbingo, som är beläget vid Hötorget, och vandrade sedan vidare mot klubben igen. Promenaden som Öhman tog aktuell dag var cirka 1-2 timmar. Han tillfrågas även om han var ensam i lokalen då han vaknade upp på morgonen, innan själva promenaden, och han uppger då att troligtvis fanns även Pino och Eva Hussain i lokalen. Denna uppgift är han inte säker på, men det förefaller troligt då även dessa saknade bostad och för det mesta sov över på klubben. När Öhman kommer tillbaka till klubben har han för sig att det var en klick av polackerna som fanns i lokalen samt att även Stanley jobbade då på förmiddagen. Öhman uppger att PaUL brukade varje dag komma till klubben och då vara kvar där fram till lunchtid ungefär. Och med PaUL menar Öhman givetvis då en av ägarna, PaUL Molander. Cirka 13.00 då Öhman var tillbaks på klubben, spelade han lite på dom maskiner som fanns. Denna uppgift grundar sig dock inte på att han kommer ihåg detta utan

hylls el am blankelten används som forte &11ic.gsblad

Ex 1: Till originalpärm (i nr-följd)