wpu.nu

Sida:Pol-1989-02-27 1250 EDE9645-00-B Claes Brewitz.pdf/21

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


B: Över huvud taget, han är bredare liksom över överkroppen.


F: Jaa? 3. Men annars har han också liksom dom här markerande ögonen liksom. F. Mm. Prata högt bara så att-. 8. Jaa. F. Han hade dom här markerande ögonen också, säger du? 8. Jaa. F. Ska vi köra fram till nummer 12 då eller vill du säga nåt mer om honom? 8. Ja, du kan köra nummer tolv, kör nummer 12. f. Yes. Då spolar jag fram till nummer tolv här. Då avbryter vi förhöret en stund här, för att göra ett bandbyte. Bandet slut. Fortsättning band nr 2. F. Då fortsätter vi förhöret med Brewitz, efter att ha gjort ett bandbyte. Nu kommer nummer 12. Nu fryser vi bilden på nummer 12, när han står i halvfigur.
B: Jaa. Näe. Det stäminer inte.


F: Det stämmer inte?
B: Näe. Det är nånting i., ja, i kroppsbyggnade över huvud taget.


F: Som inte stämmer?
B: Jaa. Det är nåt som inte stämmer.


F: Är det nånting du tycker stämmer? 8. Ja, det är ögonen i så fall, det är det enda som-, F. Vad är ditt spontana intryck, nu när du har sett honom ett antal gånger, det är att det stämmer inte? Har jag uppfattat dig rätt?
B: jag tycker han är alldeles för kraftig helt enkelt och det-, ansiktsformen tycker jag inte stämmer.


F: Näe. Jag vet inte har advokaten nånting att fråga om just nu? L. Jaa, lite mera sammanfattningsvis, om jag förstått dig rätt, så att utav dom personer, som du har sett, så är nummer 1 den som, i och för sig påminner om den mannen? 8. Jaa. Påminner mest om den, måste jag säga. L. Ja, det har gått ganska exakt tre år sen den här händelsen.
B.

Jaa

er am Oton kellen används som fortsattningsbiad

Ex 1: Till originalparm (i ns.fold)