wpu.nu

Sida:Pol-1989-02-27 1250 EDE9645-00-B Claes Brewitz.pdf/23

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


B: Framför allt så-, det är kanske på åttan där, så är det att han är kraftigare, ändå-, han ser kraftigare ut på den här bilden, än vad sjuan gör. RY ХХХХ f. Jaa. B. Det är väl kanske framför allt det,


F: Jaa.
B: 8. Eller dom har


F: Den man som du har sett, han var inte så kraftig som nummer åtta? 8. Näe, inte då i alla fall, det var han inte, Det tycker jag inte. F. Näehä.
B: Jag tycker åttan ser ut-, om man ser här, så är han ganska bjässig, om man säger.


F: Jaa.
B: Sjuan påminner, alltså har mera-, kroppsbyggnaden om jag-. f. Och ansiktsdragen i övrigt? 8. Är att åttan är rundare i ansiktet, än vad sjuan är. Sjuan har mer skarpa drag. f. Jaha. Jaa, har advokten några frågor? L En helt annan fråga. Du sa att du arbeta på Svala och Söderlund? Svala och Söderlund, ja. L. Då i februari -B6? 8. Februari -86, ja. L. Hur länge har du arbetat där? B. Atta år, var det väl nästan när jag slutade. L. Vad arbetade du med för nånting? Jag jobbade som inköpare, köpte in skivor, i princip. Ja, inköpschef kallade jag mig.


F: Jaa, då har vi stängt av videon och vi avslutar förhöret, om inte Brewitz har nånting att tillägga? 8. Näe, jag tror inte det. Det är som sagt var, det är svårt. Det har gått så pass lång tid, men ändå liksom så, jag måste säga att-, det är endast egentligen två personer jag., tycker liksom känna igen. Ich det är sjuan och åttan, i så fall. F. Jag, jag har inte heller nån mer fråga. Då avslutar vi förhöret. Aukland seckan 14.10. u Uliitin Lars Hamrén/krinsp. 8. ej om blanketten anvands som fortsattningsblad Ex 1: Till originalpärm inföljd)