wpu.nu

Sida:Pol-1994-06-28 DH15856-B Kompletterande förhör med Ulla P.pdf/1

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


Avsnitt

Löpande nr

DH

RIKSPOLISSTYRELSEN RKP-A

15856-B

Protokoll fört över samtal medpnrRikskriminalens personal från Rotel A, krinsp Tuve Johansson samt krinsp Lennart Gustavsson befinner sig den 28 juni 1994 iför kompletterande förhör i utredningen beträffande mordet på statsminister Olof Palme.

Syftet med vistelsen iär att hålla förhör medrörande hennes samboTfn-kontakt tagen med den 28 juni i syfte att bestämma tid och plats för nämnda förhör, uppger vid tfn-påringning att hon ej tänker medverka i något förhör och att hon önskar kontakt med åklagare i utredningen för att genom denne få vetskap om vilka tvångsåtgärder som kan vidtas mot henne.

Det bestämdes att åklagare Per-Erik Larsson, tfnledes skulle ta kontakt med henne för att på så sätt informera henne om de tvångsåtgärder som kan komma att vidtas mot henne om utifall hon ej medverkar i ett förhör.

påpekade vid ett tillfälle under samtalet med henne, att kväll, den 28 februari 1986, befann sig hemma hos henne på.aktuelli

påpekade, att hon i förväg önskade få polisens frågor i skriftlig form, för att på så sätt kunna ta del av polisens frågeställningar innan aktuellt förhör, sa sig hur som helst, ej på något villkor, vilja träffa polis för att på så sätt medverka vid förhör.