Sida:Pol-1994-07-06 DH15856-00-F PM-Förhör-UP-GF-I-J.pdf/10

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har inte korrekturlästs


F.

Det stämmer inte. Jag har aldrig sett någon revolver. Det stämmer inte. Kan det vara så att har forevisat en revolver för Det kan inte jag svara på, men jag har aldrig sett någon revolver, aldrig. Och jag har inte sett-, du menar att han skulle köpt den i Italien. Jag har inte sett någonting och inte ens hört talas om det. Skulle det vara nu så, att har införskaffat en revolver vid det här besöket i Italien, skulle du ha märkt det då? Ja, det tror jag väl. Jag vet inte, men jag tror det. Är det här med sanningen overensstämmande Det är det. Jag kan ge min hand på bibeln.

F.

F.

Slut på konferensförhör.

blir också delgiven att hennes vid förhör under sommaren 1994 har uppgivit att har berättat att hon och vid det här besöket i införskaffade en revolver och smugglade denna till Sverige. ombeds kommentera uppgifter om detta. säger att dessa uppgifter inte stämmer och att det är ett påhitt ifrån. håll. blir också delgiven att i förhör har berättat att då hon besöker på under försommaren 1994, blir uppmanad utav att inte på något sätt prata om skjutvapnet hon och insmugglade till Sverige. ombeds. kommentera detta. uppger, att detta ock ifrågasätter uppgiften. tillägger att det är en komplott|

xch att det är en stor sammansvärjning emot

blir också delgiven att hennes också i förhör, daterat den 15 april 1994, har omtalat att han, har fått höra via sin

att hon och skall ha införskaffat en revolver under besöket hos sin året 1970.

sāger att

uppgifter ej heller stämmer på något sätt. Det är en sammansvärjning som är hemsk uppger / statsminister Olof Palme.

tillfrågas om hon har vetskap om eller har hört vid samtal med om denne på något sätt hyste något agg gentemot Olof Palme såsom person eller dennes politik.

uppger, att

inte på något sätt hyste mer agg mot Olof Palme än någon annan politiker, tillfrågas om hon vid något tillfälle då hon har umgåtts med har hört om denne har uttryckt sig hatiskt eller ogillande mot statsminister Olof Palme. säger att hon inte har hört honom säga något fanatiskt eller något direkt hatiskt. tillfrågas om hon vid något tillfälle har hört om skall ha sagt att Palme borde skjutas.