Sida:Pol-1994-07-06 DH15856-00-F PM-Förhör-UP-GF-I-J.pdf/6

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har inte korrekturlästs


tillfrågas om någon gång under dom här 20 åren bott inneboende hos på , svarar att aldrig varit inneboende hos henne på Hon tillägger dock, att sovit över några gånger men inte bott permanent så att säga.

I detta skede av förhöret så blir åter delgiven dom fakta, dom upplysningar som har kommit till polisens kännedom, som gör gällande att skall ha bott inneboende hos under dom senaste 20 åren tillbaka i tiden och har fått klart för sig att vi har hört bland annat hennes syskon samt boende i fastigheten. ombeds kommentera detta.

uppger, att dom här: uppgifterna inte på något sätt överensstämmer. säger: "Det stämmer inte, jävlar anamma".

tillfrågas om hon vet var någonstans bor, säger att hon i dagslāget inte vet var bor, men hon säger att tidigare, okänt antal år tillbaka i tiden, så bodde  har dock minnesbilden att hon bodde hos på

irka ett år och det bör rimligtvis enligt es eget inflyttande till och inflyttningen

var enligt åren 1975 alterativt 1976.

delges det faktum som har framkommit med hennes syskon, att syskonen uppgivit att dom vid besök hemma hos under 80-talet och även på 90-talet, har kunnat konstatera att finns i lägenheten på samt att klädesplagg finns där. ombeds kommentei

arar, att det är klart att han har haft kläder, han har ju inte kommit naken och det är klart att han har tagit av sig sina ytterkläder och att han bara har varit gäst. omtalar att hade tillgång till hennes lägenhet under dom veckorna i juni månad då hon själv var hemma hos sina föräldrar i såg då till lägenheten och bland annat vattnade krukväxter och blommor. tillfrågas var bodde under dom här veckorna då han hade tillgång till lägenhet på , det vill säga juni månad 1994. säger att hon inte vet detta, men hon tror att han eventuellt kan bo runtomkring hos andra kvinnor. säger, att hon är ju inte den enda kvinnan  som person.

ombeds om möjligt beskriva såsom person, vad han har för intressen och vad han jobbar med. svarar inledningsvis, att han har kvinnor, vin och sång som intressen. På fråga vad han har sysslat med för arbete, så säger att han för ett okänt antal år tillbaka skall ha haft något sorts tryckeri i på okänd adress. vet i dagsläget inte vad jobbar med.