wpu.nu

Sida:Pol-1996-11-18 HBG4818-00 Boris-Ersson-Stander-PM-förhör.pdf/58

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


hade tagit en hel väska med pengar i samband med att Craig Williamson hade tvingats fly från Europa och med dessa pengari förhandlat sig til} att ge Craig en hög plats i Nationalistpartiet. Jag vet ingenting om det här, annat än att Stander har sagt det är till mig.

F: Vi fortsätter. "Peter Casselton + Craig Williamson hade 'en yacht i Pireus i Grekland”. ”PC sprängde ANC's kontor i London.” Peter

Casselton kan tala?

E: Ja, han nämner att dom hade använt stulna pengar till att köpa en jakt

och dom brukade segla med den. Sen nämnde han också att Casselton hade varit med och sprängt ANC:s kontor i London. Peter Casselton kan tala? Det är en idé som jag hade, att söka upp Casselton helt enkelt, vilket jag inte har gjort.

F: Lite längre ned då, "Craigs företag i Seychellerna: GMR Corporation”.

E: Det här är en anteckning som jag har glömt ända fram till jag gick igenom mina anteckningar. Jag har inte sett det som någon viktig uppgift annat än att Stander berättar för mig att Craig nu höll på med en massa fastighetsaffärer och turism och handel och annat, vilket också Craig Williamson berättat att, och han nämnde själv också att han hade turistplaner i Seychellerna. Jag har själv inte forskat i det där.

F: "Riian Stander arbetade med Hammer-unit". "Teamet som tog