Sida:Pol-2017-11-16-T8465-00-A Pierre Schori.pdf/3

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har inte korrekturlästs


Fl 1: frågar nu när vi pratar om on/ någon gång tänkt på Stay Behind i de här sammanhangen svarar att det skulle bli en så stor soppa av det hela och att vi då kommer in på neutralitetsfrågan och Nato-debatten. Det är svårt att få någon riktig struktur i detta.

Det var ju inte frågan om något formellt strukturellt samarbete med USA utan man bytte "äpplen mot päron"     Jag tror inte han skulle ha gått med på det. menar att det förmodligen var (     Holmer sa då till Ulf att FBI bara ville komma hit och ta åt sig äran. skulle även han en vecka efter mordet ha lämnat en PM till Holmer med spekulationer om att Sydafrika kan ha legat bakom mordet. Även/ lämnade in en PM om att Sydafrika hade motiv att mörda Palme.

var ( vid tillfälle efter mordet och frågade vilka teorier som fanns och när han fick höra om PKK så blev hans reaktion "Absurd”. Han visste från men också från  tt detta var nonsens. Kurderna uppskattade Palme var bl.a. med och invigde svensk/kurdiska kulturinstitutet på Skeppsholmen. äger att detta göder Wiesbadenkontakten och de konspiratoriska tankarna. reaktion när han fick den här informationen är ju att det ska hanteras polisiärt och när han ser tillbaka på det här och att vi nu kommer hit tycker han är intressant och viktigt.       Fl 1: frågar nu      är övertygad om PKK-spåret. uppfattning är Holmer och gänget  v