Sida:Pol-2017-11-16-T8465-00-A Pierre Schori.pdf/5

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har inte korrekturlästs


     äger sig inte funderat i banorna att Irak kan ha legat bakom mordet då de inte brukar vilja internationalisera så mycket. ( säger att kanske vet något om varför Palme var upprörd vid lunch på morddagen. nämner i sammanhanget att det även kan vara bra att tala med Fl 1 tar nu upp detta med varningar innan mordet och   ska ha fått en kopia av brevet. nämner samtidigt som han läser att detta är intressant. säger sig inte sett brevet från tidigare med tillägget att hade han det så skulle han kommit ihåg det och at( skulle ha visat detta då själv var inne mycket på att det skulle vara en konsperation. frågar om  ansvaret för Palmes livvakter. tycker det är intressant att vi tycker detta är intressant och att det visar på något helt annat än hur det varit tidigare.

Fl 1 berättar ytterligare om att en kvinna som känt igen och som sedan hört av sig till polisen och berättat att hon umgåtts med en  vid tre tillfällen vintern 85/86. På restaurang tillsammans med Lämnat kuvert under bordet till på restaurang. Sista gången lägenhet.

Fl 1 fråga/ om han vet om Palme besökte psykiatriker hösten 1976 har inget minne av detta och tror att Palme var ganska förberedd och att han inte visade sådana tecken vid den här tiden.

Nu följer en diskussion om synen på Palme inom militären och hans politiska motståndare vid tiden för mordet/ tycker att det vi tar upp ä/ och rekommenderar oss att ta kontakt     berättar att han har varit i kontakt med dem och bett dem söka på "    Fl tar upp kapitlet i boken som handlar om  slutsats är att det fann inom kretsen som de inte ville avslöja. Men det är bara en teori. Det konstiga är att högsta förvaltningsrätten också går på det.