Alfred de Tavares

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök


Foto

Plats för foto


Relevans
Indisk frilansjournalist som vid 06.30-tiden på lördagsmorgonen den 1 mars 1986 hittade Palmekulan. Enligt egen uppgift hittade han kulan efter att ha försatt sig i självhypnotisk trans som förstärkte hans sinnen. Kulan hittades på trottoaren utanför Ving resors lokal på Sveavägen 29 där den låg omedelbart intill en papperskorg som Tavares letat efter mordvapnet i. Han överlämnade kulan till närmaste polis. Fyndplatsen är snett över Sveavägen cirka 40 meter från mordplatsen.
Avsnitt
Har inget eget avsnitt alt. ej angivet
Eget signalement
Ej angivet
Känner


På brottsplatsen

Hittade Palme kulan den 2 mars.


Resten av denna artikel är länkar till det material som finns registrerat på Alfred de Tavares i wpu.nu.

Avsnitt

Alfred de Tavares har inget eget avsnitt.

Dokument

Det finns inga dokument registrerade där Alfred de Tavares är uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hens namn är maskat eller felstavat.

Det finns inga dokument registrerade där Alfred de Tavares omnämns. Det kan finnas men att det inte är markerat i uppslaget.

Förhör

Det finns inga registrerade uppslag med Alfred de Tavares som uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hans namn är maskat eller felstavat.

Omnämnd

Det finns inga förhör där Alfred de Tavares har omnämnts registrerade. Det kan finnas förhör där hon omnämns, men att namnet inte är taggat som "omnämnd person".

Bilder


Lägger till {{Person_i_utredningen}} till nya personer