Kjell-Arne Håkansson

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sökRelevans
Väktaren som skjuts till döds i samband med ett värdetransportrån i NK-varuhuset i Malmö. Hans Holmér beslutar att kulan skall jämföras med Palmekulorna.
Avsnitt
Har inget eget avsnitt alt. ej angivet
Eget signalement
Ej angivet
Känner


Allmänt

Onsdagen den 26 mars 1986 runt klockan 13:20 sköts väktaren Kjell-Arne Håkansson till döds i samband med ett rån på en värdetransport i NK-varuhuset i Malmö. Kjell-Arne hade tillsammans med en kollega hämtat dagskassan från NK. När de skulle stiga ur hissen för att gå till sin bil blev de överfallna. Kjell-Arne avled på platsen till följd av sina skador.

I utredningen

Protokoll fört vid ledningsgruppen den 27 mars 1986. 08:50 Holmér beslutade att Wincent Lange kollar med SKL om kulan, från rånmordet på vakten i Malmö, har något samband med kulorna som anträffats på Palmes mordplats i Stockholm. 09:00 Lange meddelar att den preliminära undersökningen av Malmökulan visat att det är fråga om en 38:a. Kulan är av koppar med blyspets. D.v.s. omvänt mot kulorna som anträffats i Stockholm.


Resten av denna artikel är länkar till det material som finns registrerat på Kjell-Arne Håkansson i wpu.nu.

Avsnitt

Kjell-Arne Håkansson har inget eget avsnitt.

Dokument

Det finns inga dokument registrerade där Kjell-Arne Håkansson är uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hens namn är maskat eller felstavat.

Det finns inga dokument registrerade där Kjell-Arne Håkansson omnämns. Det kan finnas men att det inte är markerat i uppslaget.

Förhör

Det finns inga registrerade uppslag med Kjell-Arne Håkansson som uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hans namn är maskat eller felstavat.

Omnämnd

Det finns inga förhör där Kjell-Arne Håkansson har omnämnts registrerade. Det kan finnas förhör där hon omnämns, men att namnet inte är taggat som "omnämnd person".

Bilder


Lägger till {{Person_i_utredningen}} till nya personer