wpu.nu

Sida:Pol-1986-04-22 E4783-00-A Väktare ser man på Luntmakargatan.pdf/3

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


trapporna eller hissen upp denna kväll kommer han inte ihåg. Väl uppe på trappor som är

fixering han kan ge rörande denna rondering.

Sveavägen

så låser han upp sjutillhållarlåset plus patentnyckellåset.

Då sjutillhållarlåset låses upp så avaktiveras larmet. Då kan man gå in utan at larmet utlöses. Detta är det s k skalskyddet.

Väl inne så låser man sjutillhållarlåset omedelbart för att återaktivera skallarmet. går våning för våning och kollar över de grejer han skall göra enligt det avtal som finns.

Då han kommit ner på

våningen där larmskåpet sitter hände en liten våningsplanet där larmskåpet sitter så ska man

in i ett rum för att undersöka larmskåpet. För att komma åt larmskåpet måste man låsa upp dörren till det rum där larmskåpet sitter. Innan man kan göra det måste man dock bryta skalskyddet på detta våningsplan. Det glömde göra, varför det tysta larmet gick. Med detta menar

Såvitt

vet så lagras alla larm som går på

även blivit tillfrågad rörande denna natts larm av personal på Polisen hade vänt sig till för att fråga om det hänt något speciellt Då det visade sig att det hade gått ett larm så tillfrågades anledningen till detta, varvid han fick berätta om det hela hur det hela hade gått till. Då han blev tillfrågad om han inte ihåg att larmet hade gått. Det var vid nästa besök han hade på

Sveavägen som han kom på att larmet nog ändå hade gått den 28 februari 1986. Det var då han skulle kontrollera larmskåpet som han kom på att aha förra gången då jag skulle göra detta glömde jag att bryta skalskyddet.

Ronderingen i detta hus tar ca 30 minuter till 45 minuter. När larmet gick eller när man befinner sig på våningsplan 3 och ska ta och kolla larmskåpet så har man lite drygt hälften kvar av patrulleringsrondan. Detta då i normalfall.

Då han var på adressen Sveavägen var bilen uppställd precis uranför adressen.