wpu.nu

Sida:Pol-1986-06-09 13.30 EA9982-3 Roland Bergström.pdf/1

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


F: Förhörsledare B= Bergström F: Ja, jag vill veta avseende lördagen 1 mars och det som rör en person, det är den här Stig Engström. Kan du berätta. 8: Ja, det som hände var att på lördag förmiddag någon gång mellan halv tolv och tjugo i tolv så ringer Stig till mig. F: Till bostaden?
B: Ja. Och att han ringer mig, då hade han dess förinnan pratat med min chef som heter Ingmar Börjesson och fått veta att jag kunde hjälpa till med att tala om exakt när han stämplade ut på kvällen.


F: Den 28:e.
B: På fredagkvällen innan, ja. Och anledningen att han ville veta

det, det var ju då Palmemordet. Ich han påstod då att polisen och journalister ville veta en exakt tid eftersom det förekom olika tidangivelser. Ich så undrade han då om jag kunde ta reda på det i vårt datasystem. Och det sade jag att det kunde jag naturligtvis. Och så frågade jag at om jag skulle meddela det till polisen. Men det sade han att det kunde jag ringa till honom och göra det för de ringde från många olika håll. Han nämnde någonting om att man ringde från tidningar i Islo bland annat. Han gav intryck av att det ringde från många håll, men

19 Ovanstående uppalag

34 Tagit dal Sponingschel spaning