wpu.nu

Sida:Pol-1986-06-09 1330 EA9982-03 Förhör med Roland Bergström.pdf/6

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


F: Det har också sagts till mig att han skulle själv ha sagt någonting om att han var ut någonting på kvällen vid 21.00tiden?
B: Det är mer än vad jag vet. Det har inte framkommit i våra resonemang.


F: Nej, nåväl vi fortsätter.
B: Så pratade han då också om att han skulle iväg och åka skidor och det här gjorde att han, de ringde här i ett kör, han gav alltså återkommande intryck av att det var , jag frågade inte men jag tyckte själv det var märkligt att de kunde veta att han att han suttit inne med kunskap här. Men det utgick jag från att det hade framkommit på kvällen innan. Han gav alltså intryck att det var väldigt mycket som jagade honom, han sa jag ska ju iväg och åka skidor.


F: Vart skulle han?
B: Ja, jag tror att han redan till mig sa Idre.


F: Idre.
B: Ja, men det är jag inte hundra på, bara för det har jag ju hört flera gånger efteråt. Men att han skulle åka skidor det är hundra procent och det sade han till mig också. Att han skulle åka som på söndagen det var också helt klart. Men han sa"att jag har ju inte packat eller någonting här, jag får ingenting gjort idag". Han gav alltså intryck av att han blev in hindrad i sina förberedelser för den härskidutflykten. Och att han skulle ha semester , det var ju inget tvivel om, det sade han ju också, under den kommande veckan.


F: Han var också borta,va, på semester?
B: Ja, det var han. har han varit ledig under den kommande

veckan där. Sedan, det var ju så här att den här dagen, man följde ju väldigt mycket vad som kom på massmedia och tv:n stod på mest hela dagen, man hade radion på samtidigt ibland och man läste tidningar som kom. Men jag var ju förvånad sedan att det stod inte särskilt mycket om Stigs närvaro.

..

Tfylls ej om blanketten används som fortsättningsblad.