wpu.nu

Sida:Pol-1996-11-18 HBG4818-00 Boris-Ersson-Stander-PM-förhör.pdf/51

Från wpu.nu

Den här sidan har inte korrekturlästs


E: Ja, det tror jag. Vi pratade en del om hur dom skötte sin ekonomi och han berättade, Stander då, att han hade detaljerade kunskaper och dokument om hur Long Reach och Williamson, var dom hade pengarna och t.o.m. bankkontonumret.

F: Vi fortsätter lite längre ned på sidan. ”Peter Casselton levde på jakten i Grekland. Craig Williamson hade pengar på konton i Jersey, St Helier.

E: Det här hänsyftar då på en lyxbåt som Casselton, Craig Williamson ska ha haft i Pireus och där kommer dom här kontona tillbaka igen.

F: Finns det någon ytterligare person som varit inblandad i den här

jakten.

E: Ja, jag har för mig att den här italienske Mario Ricci har nämnts, för han ska ha varit en central figur när det har gällt att ordna pengar och även i deras mera civila smuggelaffärer, hjälpt till.

F: Vi fortsätter nedåt. "Anthony White mördade Palme. Han är nu i Beira, Moçambique, på en plantagen. Buisness. Sysslar med smuggling av noshörning och elefantbetar. Nu exporterar han trä Stinkwood, Hardwood. CW:s byggplaner i Moçambique är tillsammans med dom här personerna”. Om vi kan börja med första meningen, ”Anthony

White mördade Palme.."

E: Ja, det här är ju. Jag har ju skrivit vad han har sagt till mig och det är då ett rakare besked än vad jag faktiskt har uppfattat. För vid ett annat