Sida:Pol-2017-11-16-T8465-00-A Pierre Schori.pdf/2

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Den här sidan har korrekturlästs


Palme och att han var livsfarlig för dem, den ende som var farlig i väst för att han hade sådan tillgänglighet genom sitt sätt att uttrycka sig och skapa rubriker internationellt.        säger att     Genom detta så visste man också att de dödade utomlands.

Allt det här som skrevs ned i ett dokument som vi inte har kunnat hitta, och jag talade om detta så sent som igår.          har inget minne av detta och Shori har även talat med för länge sedan men han hade aldrig heller sett detta. Det dokumentet ska även vara överlämnat till Holmer. Vi matade in alla tips vi fick de första dagarna och klassificerade och försökte bringa ordning och sedan överlämnades detta till Holmer direkt. Holmer så då något i stil med ”Jaha ja, tack för det".    Inte för att jag ser någon slags konspiratorisk bakgrund att det skulle ha förstörts. En annan som kan kopplas in i det här är {  som var       


Shori berättar att det kom tips även från     kan vara en bra person att tala med.   bor i Sverige och talar flytande Svenska.

Fl 1: nämner här att det är intressant att Frankfurt nämns då det finns uppgifter om att   ska ha befunnits sig där vid tiden för mordet. Shori föreslår att vi ska prata med   om detta, även   kan veta mera. har nämligen nyligen skickat uppgifter till   om att   ska ha varit i Sverige under den här tiden runt begravningen.