Jan-Åke Svensson

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sökRelevans
Mordplatsvittne. Satt i bil på väg Sveavägen norrut. Hörde ett skott och tittade till och såg tre personer. Efter andra skottet faller personen i mitten. Minns som att polisen kom efter 3-4 minuter. Ambulans efter ytterligare några minuter. Uppger att det "ryker till" i snön nära trottoarkanten efter andra skottet.
Avsnitt
Eget signalement
Ej angivet
Känner


Allmänt

Resten av denna artikel är länkar till det material som finns registrerat på Jan-Åke Svensson i wpu.nu.

Avsnitt

Förhör med och om Jan-Åke Svensson ligger under avsnittet E251-00 i utredningen. Följande finns registrerat under detta avsnitt:

Dokument

Dokument i avsnitt E251-00

  • E251-00-D (GRAND biogrraf Kammakargatan SVE A VAGEN I Luntmakargatan 1.)

Det finns inga dokument registrerade där Jan-Åke Svensson är uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hens namn är maskat eller felstavat.

Det finns inga dokument registrerade där Jan-Åke Svensson omnämns. Det kan finnas men att det inte är markerat i uppslaget.

Förhör

Det finns inga registrerade uppslag med Jan-Åke Svensson som uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hans namn är maskat eller felstavat.

Omnämnd

Det finns inga förhör där Jan-Åke Svensson har omnämnts registrerade. Det kan finnas förhör där hon omnämns, men att namnet inte är taggat som "omnämnd person".

Bilder


Lägger till {{Person_i_utredningen}} till nya personer