Sonny Björk

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök


"Stockholms Försvarsskytte Förening" is not in the list (Vittne, Polis, Journalist, Politiker, Kan misstänkas, Annat, Ambulans, Tekniker, Obduktion, Mordplatsvittne, ...) of allowed values for the "Har Roller" property.;;Relevans
Kriminatekniker
Avsnitt
Har inget eget avsnitt alt. ej angivet
Eget signalement
Ej angivet


Allmänt

Det var tack vare Björk och hans rekonstruktion av morden på polismännen Olle Borén och Robert Karlström i Malexander 1999 som Tony Olsson, Jackie Arklöv och Andreas Axelsson kunde dömas till livstids fängelse. De  förnekade och teg sig igenom så gott som hela rättegången, så utan Björks rekonstruktion hade det blivit väldigt svårt för rätten att bevisa vem som gjorde vad.

Björk blev med åren extremt meriterad och var en av landets skickligaste tekniker när han sadlade om och blev konsult.

Medlem i Stockholms Försvarskytte FöreningResten av denna artikel är länkar till det material som finns registrerat på Sonny Björk i wpu.nu.

Avsnitt

Sonny Björk har inget eget avsnitt.

Dokument

Det finns inga dokument registrerade där Sonny Björk är uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hens namn är maskat eller felstavat.

Det finns inga dokument registrerade där Sonny Björk omnämns. Det kan finnas men att det inte är markerat i uppslaget.

Förhör

Det finns inga registrerade uppslag med Sonny Björk som uppgiftslämnare. Det kan finnas uppslag där hans namn är maskat eller felstavat.

Omnämnd

Det finns inga förhör där Sonny Björk har omnämnts registrerade. Det kan finnas förhör där hon omnämns, men att namnet inte är taggat som "omnämnd person".

Bilder


Lägger till {{Person_i_utredningen}} till nya personer

I utredningen

Kriminaltekniker.