wpu.nu

Ulf Lingärde

Från wpu.nu


Foto

Andra kända namn

Lingärde

Relevans
Ulf Lingärde anlitades som datakonsult av den svenska militära underrättelsetjänsten SSI Sektionen för Särskild Inhämtning.

Ulf Lingärde menar sig ha vetskap om mordet på Olof Palme och framför teorin D11614-12 att Sydafrika anstiftade mordet och genom en svensk affärsman i Sydafrika fick kontakt med en rörelse i Sverige benämnd “Frihetsrörelsen” som organiserade en grupp som utförde mordet.

Gruppen skulle bla bestå av poliser som omnämns i polisspåret och har utretts av Palmeutredningen.
Avsnitt
Eget signalement
Ej angivet
Känner


Allmänt

Ulf Lingärde, född 1944, död 2001,var en svensk datakonsult, skribent och författare.

Vänstersympatisör.

Har medverkat i Robert Aschbergs "Diskutabelt"

I utredningen

Uppslag i wpu

    Anledning Uppslag Registrerad Ad Acta Avsnittsanteckningar Uppslagsanteckningar

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00

1988-08-04

1993-11-03

 [PDF] 

Hörd 

D6750-00-A

 [PDF] 

Hörd 

D6750-00-B

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-C

1988-11-15

1993-11-03

Ulf Lingärde

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-D

1988-11-15

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-E

1988-11-15

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-F

1988-11-15

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-G

1988-11-23

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-H

1989-04-19

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-00-I

1989-04-19

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-00-J

1989-04-10

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-03

1988-09-21

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-04

1988-10-24

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-05

1988-11-21

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-06

1989-07-18

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-07

1989-11-17

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-08

1998-06-11

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-09

1998-06-11

1993-11-03

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

D6750-10

1998-06-11

1993-11-03

[Liggaren]

D6750-11

2018-02-15

D6750-11-A

[Liggaren]

D6750-12

2019-07-26

D6750-14

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd Pomn 

D11614-12

1991-11-14

1993-11-03

Hörd: Förhörd, FHL: Förhörsledare, Pomn: Omnämnd, Rel: Relaterar

Bilder


Förekommer i wpu

Obs! Uppslag kommer sist i listan"

 
AGAG
Ann-1991-09-30 D11614-12 Ulf Lingärde.pdf
Ann-1991-09-30 D11614-12 Ulf Lingärde.pdf/1
Ann-1991-09-30 D11614-12 Ulf Lingärde.pdf/7
Brabantmördarna
D11614-12
D6750-00
D6750-00-A
D6750-00-B
D6750-00-C
D6750-00-D
D6750-00-E
D6750-00-F
D6750-00-G
D6750-00-H
D6750-00-I
D6750-06
D6750-10
Förkortningar
H18676-00
HI18670
HI18670-00
Pol-1987-02-23 D6750-00 Brev från Ulf Lingärde.pdf
Pol-1987-02-23 D6750-00 Brev från Ulf Lingärde.pdf/1
Pol-1987-02-23 D6750-00 Brev från Ulf Lingärde.pdf/2
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf Lingärde.pdf
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf Lingärde.pdf/1
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/1
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/15
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/17
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/20
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/23
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/27
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/28
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/29
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/3
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/33
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/34
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/37
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/38
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/41
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/42
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/43
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/44
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/45
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/48
Pol-1987-02-23 D6750-00 Ulf-Ling rde.pdf/62
Pol-1987-03-23 D6750-00-A Ulf Lingärde.pdf
Pol-1987-03-23 D6750-00-A Ulf Lingärde.pdf/1
… ytterligare resultat


Litteratur / Bibliografi (i urval)

Publicerat Rubrik / Länk Förlag - Författare
1976 Datorn i underrättelsetjänsten Ulf Lingärde
1978 Repövning (berättelser i fält) Ulf Lingärde
1980-1998 ett flertal böcker om datorer och programvara Ulf Lingärde
1987-1991 ett stort antal tidningsartiklar, dels om data dels om kultur Ulf Lingärde
1998 Nya Dataordboken, 4:e utgåvan Ulf Lingärde


Källor / Referenser

Publicerat Rubrik / Länk Källor
Ulf Lingärde Wikipedia
svenska