Carl Gustav Östling

Från WPU
Hoppa till navigeringHoppa till sök


Foto

Andra kända namn

Polisman A
CGÖ

Carl Gustaf Östling
Carl-Gustav Östling
Carl-Gustaf Östling


Relevans
Misstänkt polis. Granskad av GRK (SOU 1988:88)
Avsnitt
Har inget eget avsnitt alt. ej angivet
Eget signalement
Ej angivet
Känner


Allmänt

I Gunnar Walls "Mörkläggning" kallad "Ö", förkortning som ibland används. F.d. polis och sedan vapenhandlare. Inblandad i Ebbe Carlsson affären. Lämnade på morddagen sjukhus mot läkares inrådan efter en blindtarmsoperation. Ska ha medverkat i ett planeringsmöte om mordet kvällen innan. Vid mötet ska en militär säkerhetsexpert och några högerextrema poliser deltagit (Gunnar Wall). Östling ska också vara känd för sin Palmefientlighet, haft affärer med Sydafrika, sakna alibi för mordkvällen och disponera en lägenhet längst mördarens flyktväg.Resten av denna artikel är länkar till det material som finns registrerat på Carl Gustav Östling i wpu.nu.

Avsnitt

Carl Gustav Östling har inget eget avsnitt.

Dokument

Dokument där Carl Gustav Östling är uppgiftslämnare

  • DC15184-00-B (Förhör med Carl Östling, Med anledning av att ett vykort beslagtogs hans bostad i samband med tullens husrannsakan)
  • DC15184-00-C (Förhör med Carl Gustav Östling DC15184-C, 1988-10-17T15:20:00)

Det finns inga dokument registrerade där Carl Gustav Östling omnämns. Det kan finnas men att det inte är markerat i uppslaget.

Förhör

Carl Gustav Östling har lämnat uppgifter, eller förhörts i följande uppslag:

Omnämnd

Det finns inga förhör där Carl Gustav Östling har omnämnts registrerade. Det kan finnas förhör där hon omnämns, men att namnet inte är taggat som "omnämnd person".

Bilder