wpu.nu

Viktor Gunnarsson

Från wpu.nu

(Omdirigerad från 33-åringen)


Foto

Andra kända namn

VG
Victor Gunnarsson
Victor Olsson
Vic Gunnisson
Victor Gunnisson
Vitoria de la Garcia
Victor de Mersier
Victor Percing
Åke Viktor Gunnarsson
Gunnarsson
33-åringen
32-åringen
Kenneth Swärd
Vic G
"Rune"
Fredrik Svanberg

Relevans
Misstänkt för mordet.

VG anhölls och delgavs misstanke om delaktighet av chefsåklagare KG Svensson i Mars 1986, vilket sedan ändrades till misstänkt gärningsman. Chefsåklagaren hade beställt tid för häktningsförhandlingar men ångrade sig.

VG släpptes sedan, men i Januari 1988 delgavs han återigen misstanke av biträdande riksåklagare Axel Morath såsom misstänkt delaktig och man drog in hans pass.

I samband med att Christer Pettersson fälldes som ensam gärningsman avskrev man misstankarna mot VG som då av naturliga skäl inte kunde komma ifråga som vare sig delaktig eller gärningsman.
Avsnitt
Eget signalement
Veckan före mordet hade VG för första gången sedan tonåren tagit bort mustaschen och han var orakad mordkvällen.

Han hade på sig en mörkgrön rock, med kapuschong, och som gick neråt knäna. Enligt egen utsago samt ett vittnesmål hade han plockat fram den ur vinterförvaring hos vänner kvällen innan.

I husrannsakan fann man en rock och en anorak. På rocken fann den tyska kriminalpolisen Bundeskriminalamt en partikel som kom från ett okänt vapensystem, men man ansåg att den med stor sannolikhet inte kom från Winchester/Western ammunition vilket var det som användes vid mordet.

VG hade mordkvällen också på sig blå jeans som såg för korta ut efterssom de hängde på skaften av ett par kängaktiga grå skor, samt en blå och svart axelremsväska, i storleken ca 20x15 cm.

Han tycks ha haft en vanlig "toppluva" i amerikanska flaggans färger (mörk blå med röda och vita stänk).

VG var 181 cm lång, mörkhårig och normalt byggd.

Bar ofta korta byxor som slutade ovanför foten.


Allmänt

Bilder ligger i botten av sidan.

Vid tillfälle kallad "turbokäften" av Hans Holmér.

Videoklipp:

Det följande är en sammanställning av ett urval av vittnesmål.
Källor: PU (publicerat av Wingren, Leopold, Palmemordspodden), GRK, Jag Sköt Olof Palme (Leopold).


MöJLIGHET (plats)
VG lämnade sin bostad i Norsborg runt 14-tiden, och kom så småningom in till city ca kl 17 efter att ha tagit T-bana från Skärholmen, då han identifierades på cafe Chopin, strax intill biografen Spegeln. Vid den tidpunkten hade LOP inte bestämt om de skulle besöka Grand eller Spegeln - valet stod mellan "Bröderna Mozart" och "Mitt Liv Som Hund".

Cirka klockan 18 kom VG till cafe Mon Cherie som låg på Kungsgatan, mitt emellan Spegeln och Grand. Han var sedan på Mon Cherie med avbrott för utflykter vid okända tidpunkter till okända platser. VG spenderade enligt vittnesmål ordentligt med tid med en orange betaltelefon från ca kl 21, då vi vet att familjen Palme just anlänt vid Grand.

Det står klart av dessa uppgifter att VG inte torde ha agerat ensam om han mördade Olof Palme, efterssom han var inne i stan innan Palme bestämt vilken film de skulle se, och inte väntade kring Palmes bostad, och dessutom befann sig på Mon Cheri efter att Palme anlänt vid Grand och alltså inte kan ha skaffat vapen medan Palme var på biografen.

Alternativet, att han skulle ha gått omkring med ett skarpladdat vapen på sig dagligdags, är orimligt.

Makarna Palmes film slutade 23:07.

Palme mördades vid korsningen Sveavägen / Tunnelgatan ca 23:21.

Två unga män, KN och APa, hördes var de sista som pratade med VG på kafeet. De fick intrycket att han skulle gå på bio klockan 23. När han gick reagerade den ene på att VG skulle komma för sent till filmen. Men de kunde dessvärre inte säga mer exakt vilken tid det var.

Mon Cherie var beläget ca 650 meter från Grand.

Cirka klockan 01:20 befann sig VG på McDonalds nere på Kungsgatan, några hundra meter från mordplatsen. Han blev då tilltalad av två män, vittnena OL och APe, som senare hörde av sig till polisen. De hade hört VG beställa på engelska, och han berättade för dem att han var från Michigan. Vi har följdaktligen vittnesmål på att VG verkligen befann sig i mordområdet när mordet begicks. Denna specifika omständighet gäller annars endast en annan misstänkt, den s k Skandiamannen.

VITTNESUPPGIFTER FRÅN MORDOMRÅDET
VG pekades ut av vittnet GS från en hopstötning på Regeringsgatan, en gata som korsar David Bagares Gata i mördarens förmodade flyktriktning, som skedde strax efter mordet, ca 300 meter öster om mordplatsen. Han identifierades som mannen vid hörnet Döbelnsgatan / Kammakargatan, ca 400 meter nordost om mordplatsen, som panikslagen försökte tvinga till sig skjuts, av vittnet ID. Identifieringen var kontroversiell, men ID hade lämnat ett antal detaljer i sin tipslämning dagen efter mordet, som stämde in väl på VG som hämtats in en vecka senare, nämligen följande. 1) Mannen pratade först på engelska och sedan svenska. 2) Han hade bara en handske på sig. 3) ID trodde att mannen kanske hade en kapuschong uppknuten runt ansiktet. 4) ID såg något puta ut innanför rocken under ena armhålan vilket han trodde kunde vara en väska. 5) En tid senare vid kompletterande förhör mindes ID även att mannen luktade vitlök. - Ett av vittnena från Mon Cheri berättade att VG luktade vitlök mordkvällen. - VG hade som nämnts en axelremsväska med sig - och vittnet YN på David Bagares Gata såg gärningsmannen hålla på med en väska, storleken uppskattad till 20 x 15 cm, som tydligen hängde på insidan av den uppknäppta rocken. - Som nämnts ovan bar VG en rock med kapuschong mordkvällen. - Vid husrannsakan hittades två ensamma handskar, och vid första förhöret kom VG med bara en handske. - VG hade en egenhet: Han brukade ofta prata med främmande människor, många av dem svenskar, och låtsas att han var svensk-amerikan, och prata engelska med dem, eller svenska med en amerikansk accent. Ett exempel på detta nämndes ovan, då VG beställde mat på engelska knappt två timmar efter mordet.

MöJLIGHET (vapen)
VG hade flera kriminella kontakter genom vilka han hade kunnat beväpna sig. En av dem, Tommy A, sa i intervju i fängelse i Stig Edlings dokumentär "Satans Mördare" från 1995 att det kunde vara hans kulor på mordplatsen. Ett vittne såg ett vapen hemma hos VG, VG sa till ett annat vittne att han snart skulle få en revolver som han skulle ha till självförsvar och att Palme borde skjutas (November -85), och till ett tredje vittne att han hade ett skjutvapen. Han hade fått grundläggande instruktioner i revolverskytte under vaktträning med ABAB några år tidigare, då han också ansökte om licens men fick avslag. VG var bekant med IvB som en kort tid före mordet varnade Alf Karlsson på SäPO, socialborgarrådet Ingrid Båvner, och journalisten Christer Lundgren om att något skulle hända Palme . Vid husrannsakan hos VG fann man en lapp som det stod "Charles ITT" på, vilket uppenbarligen hänsyftade på samme man som erbjudit IvB pengar för att skjuta Palme, en man som IvB kände som Charles Morgan, under sin tid som legosoldat i Rhodesia.

MOTIV
Vid husrannsakan fann man även, bland över 2000 kontaktuppgifter, åke J Eks, senare ordförande för den svenska sektionen av World Anti-Communist League, telefonnummer. VG var också en tid medlem i Europeiska Arbetarpartiet, EAP, vilket han förnekat men som bekräftats av EAP. VG's politiska och religiösa engagemang och våldsamma motvilja mot socialism är väl dokumenterat och cementerar en stark motivbild. Palme skulle veckan efter mordet ha åkt till Moskva. I ett manuskript som VG senare författade, skrev han om mordet på Olof Palme: "Dessutom är det som bekant Qvisslingar och förrädare som skjuts i ryggen." I manuskriptet protesterade VG mot att kristendomen motarbetades på många platser i världen, även i Sverige. VG argumenterade med sin dåvarande hustru för att Sverige var på väg att bli en socialistrepublik, och att de skulle stänga gränserna så att ingen skulle kunna komma ut. När VG vikarierade som obehörig lärare, gav han vid ett tillfälle sina elever följande skrivövning: "Olof Palme är lat. Om fem år kommer ryssen och vi sitter med armarna i kors." VG togs in till sitt första förhör en vecka efter mordet, då man beslutat att agera på ett tips från dagen efter mordet då vittnet MO ringt tipstelefonen. MO var ett av vittnena från Mon Cherie. Någon timme före mordet hade VG, under en predikan om hur illa det var med Sverige och under vilken han riktade stark kritik mot Olof Palme, gjort ett beryktat uttalande, upprepade gånger, nämligen att om han skulle ställa sig upp och säga vad han tyckte, så kunde han bli skjuten i ryggen.

På brottsplatsen

Har identifierats i mordplatsens närområde
ca 30 minuter före mordet och
ca 90 minuter efter.


I husrannsakan fann man en rock och en anorak. På rocken fann den tyska kriminalpolisen Bundeskriminalamt en partikel som kom från ett okänt vapensystem, men man ansåg att den med stor sannolikhet inte kom från Winchester/Western ammunition vilket var det som användes vid mordet.VG

I utredningen

▪︎ VG anhölls och delgavs misstanke om delaktighet av chefsåklagare KG Svensson i Mars 1986, vilket sedan ändrades till misstänkt gärningsman. Chefsåklagaren hade beställt tid för häktningsförhandlingar men ångrade sig. VG släpptes sedan, men i Januari 1988 delgavs han återigen misstanke av biträdande riksåklagareAxel Morath såsom misstänkt delaktig och man drog in hans pass. I samband med att Christer Pettersson fälldes som ensam gärningsman avskrev man misstankarna mot VG som då av naturliga skäl inte kunde komma ifråga som vare sig delaktig eller gärningsman. 1993, då VG levde i USA, publicerade hans meste förhörsledare Börje Wingren boken "Han Sköt Olof Palme" där VG nämndes med fiktivt namn. VG gick då ut i media med sitt riktiga namn och bild, inklusive en filmad intervju i hans nya hemstad, där han bl a sa: "Jag har alltså inte mördat Olof Palme, som var Sveriges statsminister, och jag hade inget som helst med saken att göra, jag hade inte planerat, jag låg inte bakom nån slags plan att mörda honom eller nånting sånt heller." Han hade dock sagt till två bekanta där att han skjutit Olof Palme. Några månader senare anträffades VG mördad, skjuten med två skott, i Januari 1994. Dödsdagen fastställdes till natten 3-4 December 1993. En pensionerad polis fick livstid för mordet, mot sitt nekande.

▪︎ Anknytning till "Bulgarligan"
I samband med spaning på bulgarerna skedde en inriktning mot en person som heter Ivan Dontchev på Döbelnsgatan 6 i Stockholm.
Inriktningen på bulgarerna hade uppkommit i samband med utredningen på Gunnarsson, enär samband tycktes finnas däremellan.
Skälet till detta hade varit bland annat att man hos Gunnarsson, eller rättare sagt i hans bostad, hade hittat en nyckel i samband med husrannsakan som gick till denne Ivan Dontchevs lägenhet på Döbelnsgatan 6.
Det kan sägas här att Gunnarsson helt förnekade någon kontakt med Ivan Dontchev, men Gunnarssons fader uppgav vid förhör, att någon sådan nyckel inte hade funnits i Gunnarssons bostad när Gunnarsson flyttade dit. Gunnarsson hävdade dock att nyckeln hade funnits där.


Uppslag i wpu

    Anledning Uppslag Registrerad Ad Acta Avsnittsanteckningar Uppslagsanteckningar

 [PDF] 

Pomn 

A11544-00

1989-05-17

1992-11-02

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

A14205-04-B

1992-01-21

1993-09-23

Klas Gedda

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

EAD1094-00-B

1989-03-31

1988-04-24

 [PDF] 

Pomn 

EAD1094-01-B

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

EBC639-00-A

2018-11-29

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

HI7504-08

1990-03-13

PM om Arvo Horm

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

KI13323-00

1990-10-24

1990-10-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

KI13328-00

1990-10-24

1993-09-17

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

L860-00-B

1989-07-13

1989-05-16

Anders Hellner

 [PDF] 

Pomn 

L860-00-C

1989-07-13

1989-05-16

Birgitta Wennerling

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

L860-00-D

1989-07-13

1989-05-16

Birgitta Wennerling

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

L860-00-E

1989-07-13

1989-05-16

Birgitta Wennerling

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

L860-00-F

1989-07-13

1989-05-16

Birgitta Wennerling

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

L860-00-G

1989-07-13

1989-05-16

Birgitta Wennerling

N311-00

N396-00

N810-00

 [PDF] 

N1981-00

 [PDF] 

N1988-10

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N2235-00

1994-07-28

2003-09-12

[Liggaren]

N2235-01

2017-01-11

2003-09-12

N2347-02

 [PDF] 

[Liggaren]

N2852-00

1988-08-03

1988-11-01

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N2870-00

1994-02-14

1994-04-14

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N2881-00

1994-02-14

1994-04-14

 [PDF] 

[Liggaren]

N2942-00

1994-02-14

1994-04-14

[Liggaren]

N2942-00-A

1994-02-14

1994-04-14

[Liggaren]

N2942-00-B

1994-02-14

1994-04-14

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-B

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-C

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-D

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd Pomn 

N3000-00-E

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

N3000-00-G

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-H

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-I

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd Pomn 

N3000-00-J

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N3000-00-K

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

N3000-00-L

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-M

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N3000-00-N

1992-03-30

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

N3000-00-O

1992-04-08

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

N3000-00-P

1992-04-08

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3000-00-Q

1992-04-08

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

FHL Pomn 

N3000-00-R

1992-04-08

1992-03-26

[Liggaren]

N3000-00-S

1992-05-20

1992-03-26

[Liggaren]

N3000-01

2002-02-14

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

N3000-02

2002-02-18

1992-03-26

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N3000-03

2002-02-18

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-00

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-00-A

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-01

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-02

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-03

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-03-A

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-04

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3001-05

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3002-00

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3002-01

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3002-02

1992-03-30

1992-03-26

[Liggaren]

N3003-00

1992-03-30

1992-03-30

[Liggaren]

N3004-00

1992-03-30

1992-03-30

 [PDF] 

N3005-05

N3006-04-A

[Liggaren]

N3007-00

1991-01-22

1992-03-30

N3007-11

 [PDF] 

N3007-29-A

 [PDF] 

N3007-29-B

 [PDF] 

N3007-30

 [PDF] 

N3007-30-A

 [PDF] 

N3007-30-B

[Liggaren]

N3007-65-A

1989-04-24

1992-03-30

[Liggaren]

N3008-00

1991-09-06

1994-07-18

[Liggaren]

N3008-01-B

1991-09-06

1994-07-18

N3008-06

[Liggaren]

N3010-00

1992-04-01

1992-03-31

N3011-00

N3011-00-B

[Liggaren]

N3012-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3013-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3014-00

1993-12-15

1995-10-24

[Liggaren]

N3016-00

1992-03-31

1995-12-06

[Liggaren]

N3017-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3017-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3018-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3018-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3018-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3019-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3019-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3021-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3021-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3021-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3022-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3022-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3022-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3023-00

1993-11-17

1993-11-28

[Liggaren]

N3024-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3024-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3024-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3024-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3024-01-A

1992-04-01

1992-03-30

N3025-00

[Liggaren]

N3026-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3026-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3026-02

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3027-00

1993-11-17

1993-11-28

[Liggaren]

N3028-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3028-01

1990-09-19

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-00-C

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-00-D

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3030-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3031-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3031-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3031-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3031-02

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3032-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3035-00

1992-03-31

1996-08-19

[Liggaren]

N3036-00

1988-09-27

1992-03-30

[Liggaren]

N3036-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3037-00

1992-03-31

2001-06-12

[Liggaren]

N3037-00-B

1993-11-17

2001-06-12

[Liggaren]

N3037-00-C

1993-11-17

2001-06-12

N3037-01

[Liggaren]

N3038-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3038-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3038-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3038-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3039-00

1992-03-31

2001-06-12

N3039-01

N3040-00

N3040-01

N3040-04

[Liggaren]

N3041-00

1994-01-10

1992-03-30

[Liggaren]

N3042-00

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-01

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-02

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-02-A

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-02-B

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-03

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-03-A

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3042-04

1991-11-17

1991-11-21

[Liggaren]

N3043-00

1992-03-31

2001-06-12

[Liggaren]

N3044-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3044-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3045-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3045-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3045-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3046-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3046-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3047-00

1992-03-31

2001-06-12

[Liggaren]

N3048-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3049-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3049-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3049-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3050-00

1988-08-03

2004-06-29

[Liggaren]

N3050-00-A

2003-10-20

2004-06-29

[Liggaren]

N3050-00-B

2003-10-20

2004-06-29

[Liggaren]

N3050-00-C

2003-10-20

2004-06-29

[Liggaren]

N3050-00-D

2003-10-22

2004-06-29

[Liggaren]

N3050-00-E

2004-06-02

2004-06-29

 [PDF] 

[Liggaren]

N3051-00

1988-08-03

1993-11-30

Thomas Lenhammar

 [PDF] 

N3051-00-A

Thomas Lenhammar

 [PDF] 

N3051-00-B

Thomas Lenhammar

 [PDF] 

N3051-00-C

Thomas Lenhammar

[Liggaren]

N3051-01

1993-11-17

1993-11-30

[Liggaren]

N3051-02

1993-11-17

1993-11-30

[Liggaren]

N3051-02-A

1993-11-17

1993-11-30

[Liggaren]

N3051-02-B

1993-11-19

1993-11-30

[Liggaren]

N3051-03

1993-11-17

1993-11-30

[Liggaren]

N3052-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-C

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-D

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-E

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-F

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-00-G

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3052-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3053-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3054-00

1992-04-01

1992-03-30

N3055-00

[Liggaren]

N3056-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3057-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3057-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3057-00-B

1992-04-01

1992-03-30

 [PDF] 

[Liggaren]

N3058-00

1992-03-31

2001-06-12

 [PDF] 

N3058-01

 [PDF] 

N3058-01-B

 [PDF] 

N3058-02

 [PDF] 

N3058-03

 [PDF] 

N3058-03-A

 [PDF] 

N3058-04

 [PDF] 

[Liggaren]

N3058-04-A

1992-03-31

 [PDF] 

N3058-05

 [PDF] 

N3058-06

 [PDF] 

N3058-07

[Liggaren]

N3059-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-02

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-03

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-04

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3060-05

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3061-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3062-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3063-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-00-B

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-00-C

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-01

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-02

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3065-03

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3066-00

1988-09-21

1994-02-27

N3066-00-A

[Liggaren]

N3066-01-E

1993-11-26

1994-02-27

[Liggaren]

N3069-00

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3069-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3069-01

1992-04-01

1992-03-30

 [PDF] 

[Liggaren]

N3070-00

1992-04-01

1992-03-30

 [PDF] 

[Liggaren]

N3070-00-A

1992-04-01

1992-03-30

[Liggaren]

N3071-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3072-00

1994-08-05

1996-01-17

[Liggaren]

N3074-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3074-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3075-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3075-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3075-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3075-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3076-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3077-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3077-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3077-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-01-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-03

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-04

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-05

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-06

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3078-06-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3079-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3079-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3080-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-03

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-04

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-05

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-06

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-07

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-08

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3081-09

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-01-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3082-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-C

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-D

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-E

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-00-F

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3083-01-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3084-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3084-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3084-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3084-03

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3085-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3085-00-A

1992-04-01

1992-03-31

N3086-00

[Liggaren]

N3087-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3088-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3089-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3089-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3089-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3089-00-C

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3090-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3090-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3090-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3091-00

1994-08-05

1995-05-04

N3091-05

[Liggaren]

N3092-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3092-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3092-01-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3092-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3092-03

1992-04-01

1992-03-31

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N3093-00

1992-04-01

1992-03-31

Vittne på restaurang Christina i Gamla stan (1986-02-20 19:30-20:00)

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

N3093-00-A

1992-04-01

1992-03-31

Vittne på restaurang Christina i Gamla stan (1986-02-20 19:30-20:00)

 [PDF] 

[Liggaren]

N3093-00-B

1992-04-01

1992-03-31

Vittne på restaurang Christina i Gamla stan (1986-02-20 19:30-20:00)

 [PDF] 

[Liggaren]

N3093-00-C

1992-04-01

1992-03-31

 [PDF] 

[Liggaren]

N3093-00-D

1992-04-01

1992-03-31

Vittne på restaurang Christina i Gamla stan (1986-02-20 19:30-20:00)

 [PDF] 

[Liggaren]

N3093-00-E

1992-04-01

1992-03-31

Vittne på restaurang Christina i Gamla stan (1986-02-20 19:30-20:00)

[Liggaren]

N3094-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-00-B

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-00-C

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-00-D

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-01-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-02

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-03

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-03-A

1993-12-17

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-04

1993-12-07

1992-03-31

[Liggaren]

N3095-05

1993-12-17

1992-03-31

[Liggaren]

N3096-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3097-00

1994-08-05

1996-07-01

N3097-05

[Liggaren]

N3098-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3098-00-A

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3098-01

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3099-00

1992-04-01

1992-03-31

[Liggaren]

N3100-00

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3100-00-A

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3100-00-B

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3100-01

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3101-00

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3102-00

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3102-00-A

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3102-01

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3102-02

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3103-00

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3103-01

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3104-00

1992-04-01

1992-04-01

[Liggaren]

N3105-00

1994-08-05

1995-05-04

N3105-04

[Liggaren]

N3105-05-A

1995-04-19

1995-05-04

[Liggaren]

N3105-06

1995-04-19

1995-05-04

[Liggaren]

N3105-07

1995-04-19

1995-05-04

[Liggaren]

N3106-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3107-00

1994-08-05

1995-04-11

[Liggaren]

N3108-00

1994-08-05

1995-04-11

[Liggaren]

N3109-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3110-00

1994-08-05

1995-05-15

N3110-01

[Liggaren]

N3111-00

1994-08-05

1995-04-11

[Liggaren]

N3112-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3113-00

1994-08-05

1995-04-11

[Liggaren]

N3114-00

1988-08-03

1996-08-19

[Liggaren]

N3114-01

1990-06-20

1996-08-19

[Liggaren]

N3114-02

1990-06-20

1996-08-19

[Liggaren]

N3114-02-A

1990-06-20

1996-08-19

[Liggaren]

N3114-02-B

1990-06-20

1996-08-19

[Liggaren]

N3114-03

1990-06-20

1996-08-19

N3114-11

[Liggaren]

N3115-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3115-22

2019-01-11

[Liggaren]

N3116-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3117-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3118-00

1994-08-05

1995-05-08

N3118-03

[Liggaren]

N3119-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3120-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3121-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3122-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3123-00

1994-08-05

1995-10-23

[Liggaren]

N3123-01

1995-05-03

1995-10-23

[Liggaren]

N3123-02

1995-10-16

1995-10-23

[Liggaren]

N3123-03

1995-10-16

1995-10-23

[Liggaren]

N3123-04

1995-10-16

1995-10-23

[Liggaren]

N3124-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3126-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3127-00

1994-08-05

1995-05-08

N3128-00

[Liggaren]

N3129-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3130-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3131-00

1994-08-05

1995-05-08

N3132-01

[Liggaren]

N3133-00

1994-08-05

1995-10-18

N3133-01

[Liggaren]

N3134-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3135-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3136-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3137-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3138-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3139-00

1993-02-03

1993-07-21

N3139-01

[Liggaren]

N3140-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3141-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3142-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3143-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3144-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3145-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3146-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3147-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3148-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3149-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3150-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3151-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3152-00

1994-08-05

1995-05-08

[Liggaren]

N3154-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3155-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3156-00

1994-08-05

1995-05-15

N3156-01

[Liggaren]

N3157-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3158-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3159-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3160-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3161-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3162-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3163-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3164-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3165-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3167-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3168-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3170-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3171-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3172-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3173-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3174-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3175-00

1994-08-05

1995-05-15

[Liggaren]

N3176-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-01

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-01-A

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-01-B

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-01-C

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-01-D

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-02

2011-08-04

1995-05-10

[Liggaren]

N3177-03

2011-08-04

1995-05-10

 [PDF] 

[Liggaren]

N3178-00

1988-08-03

1995-05-10

 [PDF] 

[Liggaren]

N3178-01

1995-05-10

 [PDF] 

N3178-01-A

 [PDF] 

N3178-03

[Liggaren]

N3179-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3180-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3181-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3182-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3183-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3184-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3185-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3186-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3186-01

2018-04-26

[Liggaren]

N3187-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3189-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3190-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3191-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3192-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3193-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3194-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3195-00

1994-08-05

1995-05-10

 [PDF] 

[Liggaren]

N3196-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3197-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3198-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3199-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3200-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3201-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3202-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3203-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3204-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3205-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3206-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3207-00

1994-08-05

1995-05-10

N3208-00

[Liggaren]

N3209-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3210-00

1991-03-11

1991-04-03

[Liggaren]

N3210-00-A

1991-03-18

1991-04-03

[Liggaren]

N3211-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3212-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3215-00

1994-08-05

1995-05-10

 [PDF] 

[Liggaren]

FHL 

N3217-00

1994-08-05

2001-06-12

 [PDF] 

N3217-01-B

[Liggaren]

N3217-02

1996-01-22

2001-06-12

[Liggaren]

N3217-03

1996-01-22

2001-06-12

[Liggaren]

N3217-03-A

1996-01-22

2001-06-12

[Liggaren]

N3217-04

1996-01-22

2001-06-12

[Liggaren]

N3217-05

2011-08-22

2001-06-12

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd 

N3218-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3219-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3220-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3221-00

1994-08-05

1995-12-06

[Liggaren]

N3222-00

1990-06-25

1990-07-18

[Liggaren]

N3222-01

1990-06-25

1990-07-18

[Liggaren]

N3223-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3224-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3226-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3227-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3228-00

1994-08-05

1995-12-06

[Liggaren]

N3229-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3230-00

1994-08-05

1996-01-22

[Liggaren]

N3231-00

1990-06-25

1990-07-18

[Liggaren]

N3231-01

1990-06-25

1990-07-18

[Liggaren]

N3231-02

1990-06-25

1990-07-18

[Liggaren]

N3232-00

1994-08-05

1995-12-11

[Liggaren]

N3233-00

1990-07-02

1990-07-02

[Liggaren]

N3233-01

1990-07-02

1990-07-02

[Liggaren]

N3234-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3235-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3236-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3237-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3238-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3239-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3240-00

1994-08-05

1995-05-10

[Liggaren]

N3241-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3242-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3243-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3244-00

1994-08-05

1995-05-16

N3244-01

[Liggaren]

N3245-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3246-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3247-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3248-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3249-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3250-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3251-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3252-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3253-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3254-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3255-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3256-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3257-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3258-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3260-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3261-00

1994-08-05

1995-05-16

N3261-01

[Liggaren]

N3262-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3263-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3264-00

1988-09-30

1990-07-02

[Liggaren]

N3264-09-A

1988-09-27

1990-07-02

[Liggaren]

N3264-12

1988-09-27

1990-07-02

[Liggaren]

N3264-13

1990-01-22

1990-07-02

 [PDF] 

Pomn 

N3265-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3266-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3267-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3268-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3269-00

1994-08-05

1995-05-16

N3270-00-A

[Liggaren]

N3271-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3273-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3274-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3275-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3276-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3277-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3278-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3279-00

1988-09-30

2001-01-01

[Liggaren]

N3280-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3281-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3282-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3283-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3284-00

1994-08-05

1995-05-16

N3285-00

[Liggaren]

N3286-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3287-00

1994-08-05

1995-05-16

 [PDF] 

[Liggaren]

N3288-00

1991-08-20

1991-09-12

[Liggaren]

N3288-00-A

1991-08-20

1991-09-12

[Liggaren]

N3288-04

1991-08-20

1991-09-12

[Liggaren]

N3289-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3290-00

1988-09-30

1995-12-06

[Liggaren]

N3292-00

1988-08-03

2003-04-03

 [PDF] 

N3292-01

[Liggaren]

N3292-02-A

1988-09-27

2003-04-03

N3292-10

[Liggaren]

N3292-24-C

1991-03-01

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-I

1989-02-07

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-J

1990-04-03

2003-04-03

 [PDF] 

[Liggaren]

N3292-24-L

1991-04-12

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-M

1992-03-09

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-N

1995-01-27

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-O

2009-03-06

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-P

2009-03-18

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-24-Q

2009-03-18

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-28-B

1989-05-18

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-28-C

1991-03-01

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-28-D

1991-03-01

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-41

1988-09-07

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-42

1989-01-10

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-43

1989-04-24

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-44

1989-04-28

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-44-A

1989-05-16

2003-04-03

 [PDF] 

[Liggaren]

N3292-45

1991-02-26

2003-04-03

[Liggaren]

N3292-47

2003-03-18

2003-04-03

[Liggaren]

N3293-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3294-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3295-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3296-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3297-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3298-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3301-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3303-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3304-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3305-00

1994-08-05

1995-05-16

N3306-00

[Liggaren]

N3307-00

1988-09-30

1995-12-06

 [PDF] 

[Liggaren]

N3308-00

1994-08-05

1995-12-06

[Liggaren]

N3309-00

1988-08-03

1995-05-16

 [PDF] 

N3309-02

[Liggaren]

N3310-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3311-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3313-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3314-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3314-00-B

1992-10-21

1995-10-18

[Liggaren]

N3315-00

1994-08-05

2001-06-12

N3315-01

[Liggaren]

N3315-03

1995-11-28

2001-06-12

[Liggaren]

N3316-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3317-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3318-00

1994-08-05

2003-05-07

 [PDF] 

[Liggaren]

N3319-00

1994-08-05

1995-05-16

 [PDF] 

[Liggaren]

N3319-01

 [PDF] 

N3319-02

 [PDF] 

N3319-03

 [PDF] 

[Liggaren]

N3319-04

 [PDF] 

N3319-05

 [PDF] 

N3319-06

 [PDF] 

N3319-07

 [PDF] 

N3319-08

[Liggaren]

N3320-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3321-00

1994-08-05

1995-12-06

[Liggaren]

N3322-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3323-00

1994-08-05

1995-05-16

N3324-00

N3324-01

[Liggaren]

N3325-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3326-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3326-00-A

2004-03-11

1995-05-16

[Liggaren]

N3327-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3328-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3329-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3330-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3331-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3332-00

1994-08-05

1998-08-13

[Liggaren]

N3332-03-A

1997-04-21

1998-08-13

[Liggaren]

N3333-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3334-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3335-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3336-00

1994-08-05

1995-12-06

[Liggaren]

N3337-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3338-00

1994-08-05

1995-10-18

[Liggaren]

N3339-00

1994-08-05

1995-05-16

[Liggaren]

N3340-00

1988-08-03

1995-05-16

 [PDF] 

Hörd FHL 

N3340-01

1988-08-03

1995-05-16

 [PDF] 

Hörd 

N3340-02-A

 [PDF] 

Hörd 

N3340-03

 [PDF] 

Hörd 

N3340-05

 [PDF] 

Hörd 

N3340-08

 [PDF] 

Hörd 

N3340-10

 [PDF] 

Hörd 

N3340-12

 [PDF] 

Hörd 

N3340-13

 [PDF] 

Hörd 

N3340-13-A

 [PDF] 

Hörd 

N3340-17

 [PDF] 

Hörd 

N3340-18

 [PDF] 

Hörd 

N3340-19

[Liggaren]

N3341-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3342-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3343-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3344-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3345-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3346-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3347-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3348-00

1990-04-18

1990-04-18

[Liggaren]

N3349-00

1994-08-08

1995-10-17

[Liggaren]

N3350-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3351-00

1995-10-19

1995-10-23

[Liggaren]

N3352-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3353-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3354-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3355-00

1994-08-08

1995-10-18

[Liggaren]

N3356-00

1992-01-20

1995-05-17

[Liggaren]

N3356-01

1992-01-20

1995-05-17

[Liggaren]

N3357-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3358-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3359-00

1994-08-08

2008-09-16

[Liggaren]

N3360-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3361-00

1993-10-26

1994-09-15

[Liggaren]

N3361-01

1993-11-01

1994-09-15

[Liggaren]

N3361-02

1994-09-14

1994-09-15

[Liggaren]

N3362-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3363-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3364-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3365-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3366-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3367-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3369-00

1994-08-08

1995-10-18

[Liggaren]

N3370-00

1994-08-08

1995-10-18

[Liggaren]

N3371-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3372-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3373-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3374-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3375-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3376-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3377-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3378-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3379-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3380-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3381-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3382-00

1989-09-12

1995-05-17

[Liggaren]

N3382-00-A

1989-09-01

1995-05-17

[Liggaren]

N3382-01

1989-09-27

1995-05-17

[Liggaren]

N3382-02

1989-10-11

1995-05-17

[Liggaren]

N3383-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3384-00

1988-08-03

1995-10-17

[Liggaren]

N3385-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3387-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3388-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3389-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3390-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3391-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3392-00

1988-08-03

1995-05-17

[Liggaren]

N3393-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3394-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3395-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3396-00

1994-08-08

1995-05-17

 [PDF] 

[Liggaren]

N3397-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3398-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3399-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3400-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3401-00

1994-08-08

1995-10-18

[Liggaren]

N3402-00

1994-08-08

1995-10-18

[Liggaren]

N3403-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3406-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3407-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3408-00

1994-08-08

1995-05-17

[Liggaren]

N3409-00

1988-08-03

1988-10-03

N3511-00

N3512-00

[Liggaren]

N9217-00

1992-01-08

1993-05-25

N9466-00

[Liggaren]

N9658-00

1988-08-09

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-00-A

1990-09-13

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-01

1990-08-27

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-02

1990-08-30

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-03

1990-09-07

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-04

1990-09-07

1990-10-12

[Liggaren]

N9658-05

1990-09-13

1990-10-12

[Liggaren]

N9693-00

1988-08-09

1995-03-13

[Liggaren]

N9696-00

1988-08-09

1988-11-01

[Liggaren]

N9696-01

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9696-02

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9696-03

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9696-04

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9696-05

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9713-00

1988-08-09

1995-03-13

[Liggaren]

N9743-00

1988-08-09

1995-03-13

[Liggaren]

N9967-00

1988-08-30

1988-11-01

[Liggaren]

N9967-01

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9967-02

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9967-03

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N9967-04

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N10065-00

1988-08-16

1988-11-01

[Liggaren]

N10065-00-A

1988-09-27

1988-11-01

[Liggaren]

N10065-01

1988-10-06

1988-11-01

[Liggaren]

N10150-00

1988-08-18

1990-10-10

[Liggaren]

N10152-00

1988-08-18

1990-10-11

[Liggaren]

N10152-01

1988-09-27

1990-10-11

[Liggaren]

N10152-01-A

1990-09-10

1990-10-11

[Liggaren]

N10265-00

1988-09-27

1988-10-04

[Liggaren]

N10278-00

1988-09-30

1995-01-11

[Liggaren]

N10280-00

1988-09-30

1988-10-04

 [PDF] 

[Liggaren]

Hörd FHL 

N10289-00

1988-10-05

1995-05-17

[Liggaren]

N10469-00

1988-10-31

1989-10-19

[Liggaren]

N10469-00-A

1988-10-31

1989-10-19

[Liggaren]

N10469-00-B

1988-11-22

1989-10-19

[Liggaren]

N10469-01

1989-10-02

1989-10-19

[Liggaren]

N10547-00

1988-11-18

1988-11-22

[Liggaren]

N11032-00

1989-01-30

1990-02-24

[Liggaren]

N11032-00-A

1989-02-15

1990-02-24

[Liggaren]

N11032-00-B

1989-02-22

1990-02-24

[Liggaren]

N11032-00-C

1989-03-10

1990-02-24

[Liggaren]

N11032-01

1989-12-14

1990-02-24

[Liggaren]

N11032-02

1989-12-14

1990-02-24

[Liggaren]

N11398-00

1989-04-04

1989-11-01

[Liggaren]

N11398-00-A

1990-11-22

1989-11-01

[Liggaren]

N11398-01

1989-04-04

1989-11-01

[Liggaren]

N11398-02

1989-08-28

1989-11-01

[Liggaren]

N11398-03

1989-10-02

1989-11-01

[Liggaren]

N11398-04

1989-10-02

1989-11-01

[Liggaren]

N11537-00

1989-05-10

1989-07-11

[Liggaren]

N11885-00

1989-09-14

1995-05-17

[Liggaren]

N12656-00

1990-02-22

1992-01-03

[Liggaren]

N12656-00-A

1990-02-22

1992-01-03

[Liggaren]

N12656-01

1990-03-07

1992-01-03

[Liggaren]

N12656-01-A

1991-12-20

1992-01-03

[Liggaren]

N12656-02

1990-05-31

1992-01-03

[Liggaren]

N12656-02-A

1991-12-20

1992-01-03

N13080-00

[Liggaren]

N13082-00

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-00-A

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-00-B

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-01

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-02

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-03

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-04

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-05

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-06

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13082-07

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13083-00

1990-06-20

1993-12-14

[Liggaren]

N13083-00-A

1990-06-20

1993-12-14

[Liggaren]

N13083-01

1993-12-07

1993-12-14

[Liggaren]

N13084-00

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13084-01

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13084-02

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13084-03

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13085-00

1990-06-20

1995-10-17

[Liggaren]

N13085-01

1990-06-20

1995-10-17

[Liggaren]

N13085-02

1990-06-20

1995-10-17

[Liggaren]

N13086-00

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13086-00-A

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13087-00

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13087-01

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13087-02

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13087-03

1990-06-20

1995-05-17

[Liggaren]

N13463-00

1990-11-25

1995-05-17

[Liggaren]

N13781-00

1991-04-03

1991-05-22

[Liggaren]

N13781-01

1991-05-02

1991-05-22

[Liggaren]

N14474-00

1992-03-15

1992-03-19

[Liggaren]

N14518-00

1992-04-03

1993-11-01

[Liggaren]

N14518-01

1992-04-03

1993-11-01

[Liggaren]

N14518-02

1992-04-03

1993-11-01

[Liggaren]

N14518-02-A

1992-07-03

1993-11-01

[Liggaren]

N14518-03

1992-04-03

1993-11-01

[Liggaren]

N14838-00

1992-12-15

2000-09-28

[Liggaren]

N14911-00

1993-03-02

1993-03-16

[Liggaren]

N14984-00

1993-04-07

1993-04-22

[Liggaren]

N15257-00

1993-09-15

1993-09-23

N15325-00

[Liggaren]

N15329-00

1993-10-18

1993-11-02

[Liggaren]

N15450-00

1993-12-28

1994-08-16

[Liggaren]

N15450-02

1994-01-13

1994-08-16

[Liggaren]

N15450-03

1994-01-18

1994-08-16

[Liggaren]

N15450-04

1994-08-23

1994-08-16

[Liggaren]

N15450-05

1994-08-26

1994-08-16

[Liggaren]

N15450-06

1994-08-26

1994-08-16

[Liggaren]

N15458-00

1994-01-11

1994-04-07

[Liggaren]

N15466-00

1994-01-18

1994-04-09

[Liggaren]

N15466-01

1994-01-27

1994-04-09

[Liggaren]

N15466-02

1994-02-02

1994-04-09

[Liggaren]

N15466-03

1994-03-16

1994-04-09

[Liggaren]

N15475-00

1994-01-24

1994-04-12

[Liggaren]

N15475-00-A

1994-01-24

1994-04-12

[Liggaren]

N15485-00

1994-02-03

1994-04-12

[Liggaren]

N17378-00

1996-01-30

1996-01-31

[Liggaren]

N17592-00

1996-05-07

1996-05-23

[Liggaren]

N18496-00

1998-11-04

1998-11-05

[Liggaren]

N19066-00

1999-11-08

[Liggaren]

N19066-00-A

2000-05-11

1999-11-08

[Liggaren]

N19066-01

2000-05-11

1999-11-08

[Liggaren]

N19163-00

2000-05-15

2007-08-06

[Liggaren]

N19354-00

2001-08-30

2001-09-03

[Liggaren]

N19898-00

2004-03-11

2004-03-16

[Liggaren]

N19909-00

2004-03-15

2004-03-16

[Liggaren]

N19976-00

2004-03-22

2004-03-29

[Liggaren]

N20243-00

2004-05-26

2006-11-06

[Liggaren]

N20243-00-C

2013-09-14

2006-11-06

[Liggaren]

N20243-01

2004-08-16

2006-11-06

[Liggaren]

N20243-02

2004-08-27

2006-11-06

[Liggaren]

N20243-02-A

2004-09-06

2006-11-06

[Liggaren]

N20243-03

2004-09-09

2006-11-06

[Liggaren]

N20426-00

2006-03-10

2006-03-17

[Liggaren]

N20449-00

2006-03-22

2006-04-03

[Liggaren]

N21022-00

2011-05-02

2011-05-05

[Liggaren]

N21022-00-A

2011-05-30

2011-05-05

[Liggaren]

N21022-00-B

2011-08-01

2011-05-05

[Liggaren]

N21022-00-C

2011-08-01

2011-05-05

[Liggaren]

N21071-00

2011-11-25

2011-11-28

[Liggaren]

N21901-00

2016-10-20

2016-11-04

[Liggaren]

N22283-00

2018-08-17

2019-01-14

[Liggaren]

N22303-00

2018-11-02

2019-01-31

[Liggaren]

N22303-01

2019-02-11

[Liggaren]

N22372-00

2019-11-22

2019-11-27

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

T8419-05

2000-10-25

2000-10-25

 [PDF] 

[Liggaren]

Pomn 

Z8124-00-M

1989-07-19

1989-09-23

Per Mellberg

Hörd: Förhörd, FHL: Förhörsledare, Pomn: Omnämnd, Rel: Relaterar

Bilder


Litteratur och bibliografi

Publicerat Rubrik Förlag - Författare
1988 Jag och Palmemordet (av 33-åringen) Ehrenblad
innehållet sammanställt och bearbetat av Jan Olof Ekholm
1993 ”Han sköt Olof Palme” Tidens förlag
Börje Wingren
bearbetning Anders Leopold
2016 Nätterna på Mon Chéri Albert Bonniers Förlag
Stefan Lindberg

Teorier

I Thomas Kangers bok "Mordet på Olof Palme" kallas han för "Rune", och i Hans Holmérs "Olof Palme är skjuten" för "Fredrik Svanberg"
Gunnarsson är från Blekinge. Han blev tidigt gripen för mordet på Palme men släppt utan rättegång. Gunnarson påstås ha kopplingar till Europeiska Arbetarpartiet EAP vilket han förnekar.
• Pekas ut som Palmes mördare av Börje Wingren i hans bok "han mördade Olof Palme" där han Kallas för "Fredrik Granfeldt".
• Enligt Lars Krantz agerade Gunnarsson som ett villospår, en bedömning som även tidningen Proletären delar, och mördades när han ville komma ifrån rollen som syndabock.
• Jan Ove Sundberg menar att Gunnarsson säkert kände till vilka som mördade Palme även om han själv inte var mördaren. Han menar också att det var dessa som beslöt sig för att slutligen tysta Gunnarsson som mördades i USA år ???? Genom modets symbolik tros det av vissa ha utförts av frimurare.


Relaterar/ Nätverk:

Biografen Saga , Saga , Mon Cheri , EAP , CIA , USA